Ainutlaatuinen hoitojärjestelmä

Pehmeä puhdistus - Ei hankausta

Cleany Teeth ei harjaa eikä hankaa. Harjassa ei ole pyöriviä tai kääntyviä harjaksia. Se puhdistaa varovasti ja hellävaraisesti. Järjestelmän toiminta perustuu ultraääni-impulsseihin.

Ultraääni synnyttää 60 miljoonaa impulssia sekunnissa harjaksen vieressä. Yhdessä Cleany Teeth hammastahnageelin muodostamien mikroskooppisten nanokuplien kanssa syntyy ainutlaatuinen puhdistusvaikutus.


Nopea ja tehokas

Ultraääni antaa merkittävän edun hampaiden ja ientaskujen puhdistukseen tehokkaasti. Ultraääni ulottuu syvälle paikkoihin, joihin harjakset tai harjaspäät eivät pääse.

Ultraääni ulottuu myös pienimpiin hampaiden välisiin tiloihin ja puhdistaa läheltä ikeniä nopeammin kuin muut tekniikat. Erityinen hammastahnageeli saa ultraäänen tuottamaan miljoonia nanokokoisia kuplia, jotka ympäröivät bakteereja ja tuhoavat ne.


Miten puhdistat lemmikkisi hampaat

Laita pieni määrä hammastahnaa harjalle ja aseta se lemmikkisi hampaita vasten. Käynnistä laite ja pidä harjapäätä hampaiden pintaa vasten 2-3 sekunnin ajan ja siirry sen jälkeen seuraavaan kohtaan.

Aloita puhdistus lemmikin kanssa varovasti. Toimi kuitenkin määrätietoisesti ja rauhoittavasti. Älä venytä ensimmäisestä puhdistuskerrasta turhan pitkäksi, jos vaikuttaa siltä että lemmikkisi vastustelee puhdistusta. Pidä mieluummin ensimmäinen kerta lyhyempänä ja kasvata puhdistuksen kestoa kertojen mukaan.